- Poruka: 1
- Primljenih Zahvalnica: 0
HA - practice makes perfect
- Decorated Emergency
- Pokretač teme
- Van mreže
- Moderator
Less
Više
18 godina 5 meseci pre #130
od Decorated Emergency
Life is a BITCH!
HA - practice makes perfect was created by Decorated Emergency
Pa ovako - mislio sam da se malo vise zainteresujemo oko HA, dok nam se ne vrate igraci za GvG, samim tim cemo jos vise uvezbati buildove i igranje.
Ne mislim samo da napravimo neki build na brzaka, pokupimo igrace i idemo da igramo ( kao sto obicno radimo :dry: ), vec da prvo lepo odemo u Great Temple of Balthazar, i lepo da vezbamo. Imam jedan dobar build sa 7 Monkova i 1 Warriorom, uopste nije tezak, samo zahteva dobru taktiku, i naravno, komunikaciju ( zbog Aegis i Balthazar's Aura \"lanca\" ).
Najbolje vreme za osvajanje HoH-a, je definitivno ujutru, oko 9-10h. Pa mislim kad sam ja sa 1 henchom osvojio juce Hall, onda ne znam sta da vam kazem. Iskoristimo raspust sto bolje mozemo, naravno ako se slazate sa ovim. Ako ne - nemoj da vam ja dizdik dojdem!
To bi bilo to, i da, neka ova tema bude o opstim diskusijama oko Heros Ascenta.
Ne mislim samo da napravimo neki build na brzaka, pokupimo igrace i idemo da igramo ( kao sto obicno radimo :dry: ), vec da prvo lepo odemo u Great Temple of Balthazar, i lepo da vezbamo. Imam jedan dobar build sa 7 Monkova i 1 Warriorom, uopste nije tezak, samo zahteva dobru taktiku, i naravno, komunikaciju ( zbog Aegis i Balthazar's Aura \"lanca\" ).
Najbolje vreme za osvajanje HoH-a, je definitivno ujutru, oko 9-10h. Pa mislim kad sam ja sa 1 henchom osvojio juce Hall, onda ne znam sta da vam kazem. Iskoristimo raspust sto bolje mozemo, naravno ako se slazate sa ovim. Ako ne - nemoj da vam ja dizdik dojdem!
To bi bilo to, i da, neka ova tema bude o opstim diskusijama oko Heros Ascenta.
Life is a BITCH!
Molimo vas Prijava ili Napravite nalog da se pridružite konverzaciji.
- Im A Wabbit Slayer
- Van mreže
- Početnik
Less
Više
- Poruka: 1
- Primljenih Zahvalnica: 0
18 godina 5 meseci pre #133
od Im A Wabbit Slayer
Replied by Im A Wabbit Slayer on topic Re:HA - practice makes perfect
ako vas ne bude dovoljno whispajte mene, nisam u guildu al za ha sam skoro uvijek;)
IGN:Malum Discordie;Danas Sam Luda
IGN:Malum Discordie;Danas Sam Luda
Molimo vas Prijava ili Napravite nalog da se pridružite konverzaciji.
Vreme kreiranja strane: 0.547 sekundi