- Poruka: 7
- Primljenih Zahvalnica: 0
Cene
18 godina 3 meseci pre #209
od aleksa87
Evo stigo sam do pustinje pa sam poceo da dobijam neke po meni vredne iteme. Glupo mi je da ih prodam onom \"merchant-u\" posto ne mogu da dobijem za jedan item ni 100 golda! Pa me interesuje sta vi mislite o nekim itemima i njihovim cenama:
1. Ebon War Hammer (gold), dmg 17-31
2. Sundering Foehammer dmg 18-33, armor penetration +20 (chance 15%) (ljubicasti)
3. Wooden Buckler armor 14, Reduces Dazed duration on you by 20% (ljubicast)
4. Hale Smiting staff energy +10, dmg 11-21, health +23 (ljubicast)
5. Poisonous Flamberge of Warding dmg 15-22, armor +6 (ljubicasti)
6. Vampiric Flatbow dmg 15-28, damage +15%, life stealing 4, health regeneration -1 (gold)
Imam jos predmeta, ali ajde da ne smaram mnogo!
Pa sta mislite koliko bi mogo da dobijem para i za koji item! Ove gold verujem da mogu lako da prodam ali ne znam koliko da trazim!
~~~~~~
Imam i neke rune koje meni nista ne znace a ne bih da ih prodam za 10 golda kod \"rune tradera\" vec ocu da ih dam nekom nasem kome treba:
Domination Magic Minor
Domination Magic Major
Curses Minor
Healing Prayers Minor
Illusion Magic Major
Absorbtion Minor
~~~~~~~~~~~~~
P.S. Ako ova tema nije u skladu sa pravilima guilda onda je obrisite...
1. Ebon War Hammer (gold), dmg 17-31
2. Sundering Foehammer dmg 18-33, armor penetration +20 (chance 15%) (ljubicasti)
3. Wooden Buckler armor 14, Reduces Dazed duration on you by 20% (ljubicast)
4. Hale Smiting staff energy +10, dmg 11-21, health +23 (ljubicast)
5. Poisonous Flamberge of Warding dmg 15-22, armor +6 (ljubicasti)
6. Vampiric Flatbow dmg 15-28, damage +15%, life stealing 4, health regeneration -1 (gold)
Imam jos predmeta, ali ajde da ne smaram mnogo!
Pa sta mislite koliko bi mogo da dobijem para i za koji item! Ove gold verujem da mogu lako da prodam ali ne znam koliko da trazim!
~~~~~~
Imam i neke rune koje meni nista ne znace a ne bih da ih prodam za 10 golda kod \"rune tradera\" vec ocu da ih dam nekom nasem kome treba:
Domination Magic Minor
Domination Magic Major
Curses Minor
Healing Prayers Minor
Illusion Magic Major
Absorbtion Minor
~~~~~~~~~~~~~
P.S. Ako ova tema nije u skladu sa pravilima guilda onda je obrisite...
Molimo vas Prijava ili Napravite nalog da se pridružite konverzaciji.
18 godina 3 meseci pre #219
od Goran
Došao je tiho, i otišao da spava.
Na žalost ne mogu da ti pomognem oko cena jer nikad nisam bio dobar u procenjivanju predmeta.
Mogu da ti dam samo par saveta.
Max. oružje vredi nešto jer predstavlja dobru osnovu za pravljenje novog oružja. Tvoj Vampiric bow je takav recimo. Ima max štetu i plus ima +15% (nisi napisao uslov za 15% iz zagrade a to je veoma važan faktor). Dalje, dobro je oružje koje ima u sebi dobre \"delove\", tj. sufiks ili prefiks koji se traži. On može da se izvu?e (i pri tome uništi oružje) i ugradi u drugo oružje.
Savetujem ti da pogledaš tekst iz glavnog menija Saveti->Nadogradnja oružja. Tamo piše dosta toga o oružju.
Ako te interesuju cene pojedinih nadogradnji ima ih na Internetu. Ili možeš da odeš u Lion's Arch ili neko drugo mesto gde se trguje i da osluškuješ cene.
Za rune se nažalost više isplati da ih prodaš po 10gp nego da ti zauzimaju prostor koji uz put možeš da popuniš. Pitaj na guild ili aliance chat kanalu da li nekom treba pa se ratosilji toga.
Ovaj forum nije baš predvi?en za ove stvari, al' nema veze. Kad zasmeta premesti?u ga gde treba.
Mogu da ti dam samo par saveta.
Max. oružje vredi nešto jer predstavlja dobru osnovu za pravljenje novog oružja. Tvoj Vampiric bow je takav recimo. Ima max štetu i plus ima +15% (nisi napisao uslov za 15% iz zagrade a to je veoma važan faktor). Dalje, dobro je oružje koje ima u sebi dobre \"delove\", tj. sufiks ili prefiks koji se traži. On može da se izvu?e (i pri tome uništi oružje) i ugradi u drugo oružje.
Savetujem ti da pogledaš tekst iz glavnog menija Saveti->Nadogradnja oružja. Tamo piše dosta toga o oružju.
Ako te interesuju cene pojedinih nadogradnji ima ih na Internetu. Ili možeš da odeš u Lion's Arch ili neko drugo mesto gde se trguje i da osluškuješ cene.
Za rune se nažalost više isplati da ih prodaš po 10gp nego da ti zauzimaju prostor koji uz put možeš da popuniš. Pitaj na guild ili aliance chat kanalu da li nekom treba pa se ratosilji toga.
Ovaj forum nije baš predvi?en za ove stvari, al' nema veze. Kad zasmeta premesti?u ga gde treba.
Došao je tiho, i otišao da spava.
Molimo vas Prijava ili Napravite nalog da se pridružite konverzaciji.
Vreme kreiranja strane: 0.604 sekundi